Χρόνος παράδοσης & επιστροφές

Χρόνος παράδοσης - επιστροφές Pet City

 Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες ενώ για την Ηπειρωτική - Νησιωτική είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες. Οι παραδόσεις γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 18:00 αναλόγως τα δρομολόγια των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών.

Προσοχή: Οι χρόνοι παράδοσης ισχύουν από την ημέρα που παραδίδεται η παραγγελία στην εταιρεία Ταχυμεταφορών / Μεταφορική. Με το που παραδώσουμε την παραγγελία σας θα λάβετε ενημερωτικό email ώστε να γνωρίζετε πότε ακριβώς παραδόθηκε. Για τις παραγγελίες με παράδοση σε απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση πλέον των 5 ημερών, αναλόγως τη δυσκολία παράδοσης στον κάθε προορισμό.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.

 

 Επιστροφές

 

Επιστροφή στο eshop

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με τον τρόπο που υποδεικνύει η εταιρεία μας και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει υπαναχώρηση εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας αλλά οφείλει να έχει ενημερώσει το eshop για την άσκηση του δικαιώματος του. Εάν το προϊόν είναι υγιές και έχει δηλωθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης ο πελάτης μπορεί να κάνει είτε νέα αγορά ισόποσης αξίας είτε να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που έγινε επιστροφή στο eshop. Και στις 2 περιπτώσεις δεν γίνεται επιστροφή μεταφορικών εξόδων που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

 

Λάθος εκτέλεση παραγγελίας:Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν γίνεται επιστροφή του προϊόντος και ο πελάτης μπορείς να ζητήσει είτε επιστροφή της αξίας του είτε αποστολή εκ νέου του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στην συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση που από λάθος δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 10 ημερολογιακών ημερών. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος δεν επιβαρύνει τον πελάτη.

 

Επιστροφή σε κατάστημα

Τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το eshop μπορούν να γίνουν επιστροφή και στα καταστήματά μας πάντα με την απόδειξη αγοράς και σε διάστημα 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Η αλλαγή θα γίνεται στην τιμή του φυσικού καταστήματος και όχι σε τιμή eshop.

Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στην συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Δυστυχώς, δεν γίνεται επιστροφή μεταφορικών εξόδων που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

 

Προσοχή!

Παρακαλείστε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας να ελέγχετε την ακεραιότητα του προϊόντος σας και έπειτα να υπογράφετε το voucher παραλαβής του δέματος. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη εάν ο έλεγχος πραγματοποιηθεί μετά την παραλαβή.